How Do I Get Weland Running?

Discuss map ideas, techniques, and give help.

How Do I Get Weland Running?

Post Dec 16th '14, 04:56

When I click on the icon it starts loading but nothing loads up. I downloaded Mono and I'm not sure as to what exact version of .NET runtime I need to install as there are five different things to click on.

Thanks
User avatar

Black Heart_92

Post Dec 31st '14, 11:04

I had the same problem, however, I do not remember what I had done wrong. Maybe ask Hopper or $lave, they helped me.
XXXXTYCHOXXXX

$lave wrote:Damnit bridgit, you are forgetting how fucking serious business the internet is.
User avatar

Tycho X
Aenna Prime

Post Dec 31st '14, 12:42

.NET version: latest is fine
Mono: don't install. Read the README
User avatar

treellama
Pittsburgh

Post Dec 31st '14, 15:52

treellama wrote:.NET version: latest is fine
Mono: don't install. Read the README


Oh, that's right!
If I remember correctly the latest version of mono wouldn't allow Weland to run... but... I think I still installed
an older version anyway?
XXXXTYCHOXXXX

$lave wrote:Damnit bridgit, you are forgetting how fucking serious business the internet is.
User avatar

Tycho X
Aenna Prime

Post Jan 1st '15, 23:11

Windows users: use .NET and not Mono.

Mac users: you do need to install an older version of Mono, as the latest version has graphical bugs (you can't see item or sound placements). The older version is hard to find on the Mono website, but I posted a link to it in another thread somewhere.

Linux users: I don't know if the latest Mono works or has the same bugs as the Mac version.
User avatar

Hopper

Post Sep 7th '16, 15:51

What version of Mono would you recommend?
Lance

Post Sep 7th '16, 15:53

This is the link, I believe to the archives of mono
http://download.mono-project.com/archive/
Lance


Return to Mapping



Who is online

Users browsing this forum: No registered users