Page 1 of 1

Weland 1.4.4 won't open on Mac

Posted: Oct 28th '18, 17:23
by Lion O Cyborg
1.4.3 runs fine but 1.4.4 appears briefly on the OSX taskbar and shrinks away again immediately. Is there a Mono update I am missing or something? Is it conflicting with the older version? Here is my crash log just in case:
Last login: Sun Oct 28 17:38:27 on console
administrators-MacBook-Pro:~ Michael$ /Applications/Aleph\ One/weland-1.4.4/Weland.app/Contents/MacOS/weland ; exit;

Unhandled Exception:
System.TypeInitializationException: An exception was thrown by the type initializer for Weland.Weland ---> System.MissingMethodException: Method not found: 'System.Array.Empty'.
at Weland.Weland..cctor () [0x00000] in <filename unknown>:0
--- End of inner exception stack trace ---
[ERROR] FATAL UNHANDLED EXCEPTION: System.TypeInitializationException: An exception was thrown by the type initializer for Weland.Weland ---> System.MissingMethodException: Method not found: 'System.Array.Empty'.
at Weland.Weland..cctor () [0x00000] in <filename unknown>:0
--- End of inner exception stack trace ---
logout
Saving session...
...copying shared history...
...saving history...truncating history files...
...completed.
Deleting expired sessions...13 completed.

[Process completed]
So... How do I get the new version running on Mac? It's the main reason I got a Mac as the Mac version doesn't crash when drawing lines like the windows one.

Re: Weland 1.4.4 won't open on Mac

Posted: Oct 28th '18, 22:01
by Lion O Cyborg
OK, I learned from the Weland 1.4.4 thread that the issue may be I have to reinstall Mono Framework like I suspected. The changelog says that newer versions are supported so what is the best version of Mono to install for Weland 1.4.4.?

EDIT: Nevermind. I reinstalled mono using the one from the Weland 1.4.4 thread and it works now.